GRAVON LITE 30ml + Aplikátor

GRAVON LITE 30ml + Aplikátor - keramická ochrana laku 2 roky

 
9,24 € s DPH (7,70 € bez DPH)

ZÁRUKA originality a kvality

Osobný odber ZDARMA (Bratislava a Nesvady)


K2 GRAVON LITE 30ml + Aplikátor - keramická ochrana laku na 2 roky. CHARAKTERISTIKA: K2 GRAVON LITE je veľmi jednoduchá a príjemná aplikácia, ktorá sa ľahko aplikuje mikrovláknom....

Viac informácii
Kód: G032
Značka: K2
Dostupnosť:  skladom
Objem: 30 ml
Hmotnosť: 0.198 kg

K2 GRAVON LITE 30ml + Aplikátor - keramická ochrana laku na 2 roky.

CHARAKTERISTIKA:
K2 GRAVON LITE je veľmi jednoduchá a príjemná aplikácia, ktorá sa ľahko aplikuje mikrovláknom. Zabezpečuje vysokú hladkosť laku, ako v prípade najkvalitnejších klasických voskov, mimoriadne zvýrazňuje farbu laku (farba je po nanesení výrazne tmavšia) a chráni lak od 1 do 2 rokov. Keramický povlak K2 Gravon Lite je možné nanášať priamo na holý lak, aby bola zaistená dlhodobá ochrana laku až na 12 mesiacov. Produkt K2 Gravon Lite je možné použiť aj ako poslednú vrstvu na predtým nanesený náter (v množstve 1 až 3 vrstiev) produktom G030 K2 Gravon 50ml alebo produkt G031 K2 GRAVON 50ml. K2 Gravon Lite navyše vylepšuje vizuálny efekt konečnej úpravy, dodáva laku dokonalú hladkosť.

VLASTNOSTI VÝROBKU:
K2 GRAVON chráni povrchy pred poškriabaním, nečistotami, ÚV žiarením, soľou, vtáčím trusom, živicou, ako aj zvyškov po hmyze, koróziou a mechanickými poškodeniami spôsobené napr. odlietavajúcimi kamienkami. Znižuje riziko poškodenia vysokého lesku laku, najmä kruhových škrabancov viditeľných na priamom slnku. Vďaka keramickému povlaku nie je potrebné voskovanie automobilu a kvôli vynikajúcemu odpudzovaniu nečistôt a samočistiacim vlastnostiam môže znížiť frekvenciu čistenia. Na rozdiel od voskov sa keramický povlak nezmyje ani použitím chemických čistiacich prípravkov, vďaka čomu je to najtrvalejší známi spôsob zabezpečenia laku. Jediným spôsobom odstránenia laku je strojové leštenie. Zabezpečí tiež ochranu pred grafitmi, tým že nanesená farba sa neviaže s povrchom laku a preto sa dá ľahko odstrániť. Možno ho použiť aj na gumu, plast, sklo a kov. Gravon má veľmi kladné a vynikajúce recenzie od používateľov z automobilového, lodného a leteckého priemyslu. Je perfektne prispôsobený k ochrane diskov kolies proti negatívnym účinkom padajúcich pilín z brzdových platničiek.
Keramický ochranný povlak má veľkú odolnosť voči chemikáliám, ktoré ničia tradičnú voskovú ochranu a lak. Odolnosť voči nečistotám je zabezpečená vďaka vynikajúcej schopnosti povlaku na odpudzovanie nečistôt a vody, čím zostane lak dlhšie čistý a jeho umývanie je ľahšie a rýchlejšie.

SPôSOB POUŽITIA:
Dôležité upozornenia pre optimálne použitie:
1. Teplota pri aplikovaní má byť od 10°C do 35°C.
2. Ochranný povlak treba nanášať v uzatvorenom priestore alebo v tieni.
3. Nenanášať v nadmerne vlhkom prostredí.

PRÍPRAVA POVRCHU PRED APLIKOVANÍM VÝROBKU:
1. Umyť a dôkladne vysušiť lak.
2. Povrch musí byť zbavený smoly, nečistôt, zbytkov vosku alebo továrenskej ochrany laku. Pre úplné odstránenie všetkých nečistôt zachytených v mikro póroch laku, odporúčame použiť K2 ÍLOVITÁ HLINA NA LAK.
3. Poškodený lak je vopred potrebné strojovo preleštiť s prípravkom napr.: K2 LUSTER.

APLIKÁCIA:
1. Pred začatím nanášania keramického povlaku je potrebné dôkladne odmastiť povrch prípravkom K2 KLINET T6 s použitím mikrovlákna K2 BONA
2. Fľaštičku dôkladne pretrepať, naniesť 6-8 kvapiek na suchú tkaninu ovinutú na aplikátore (prvá aplikácia môže byť výdatnejšia na impregnáciu aplikátora).
3. Aplikovať krížovo, jedenkrát na povrch nie väčší ako 50x50 cm.
4. Po 3-5 min. po nanesení pri teplote cca 20°C vyleštiť povrch pomocou mikrovlákna (vyššia teplota čas schnutia skracuje, nižšia predlžuje). NEDOPUSTIŤ, ABY POVLAK NA LAKU ZASCHOL! (v tomto prípade môže byť povlak odstránený leštením)
5. Po nanesení a vyleštení prvej vrstvy počkať minimálne 1 hodinu. Veľmi vysoká trvanlivosť je dosiahnutá už po nanesení jednej vrstvy. Je však dovolené naniesť 2 alebo dokonca 3 vrstvy na získanie maximálnej trvanlivosti.

PO APLIKÁCII:
1. Odstaviť automobil na suchom mieste minimálne na 8 hodín.
2. V nasledujúcich 7 dňoch auto neumývať so žiadnymi chemickými prípravkami.

Výrobok je certifikovaný podľa ISO 9001 a 140001.

01. PREČO NAKUPOVAŤ OD NÁS:

- od roku 2005 sme VÝHRADNÝ DOVOZCA výrobcu značky K2 fi MELLE
- všetky nami ponúkané produkty sú KVALITNÉ ORIGINÁLY priamo od výrobcu
- disponujeme VLASTNÝM SKLADOM produktov K2
- objednávky vybavujeme v poradí v akom k nám prišli - EXPEDUJEME IHNEĎ alebo do 24 hodín
- nemáme REKLAMÁCIE, ak by predsa len nejaká bola, riešime ju okamžite
- ku všetkým produktom ponúkame ODBORNÚ POMOC
- pri osobnom odbere možnost VYSKÚŠAŤ ZDARMA niektoré produkty
- najlepšie CENY na trhu doporučené výrobcom

02. ZÁRUKA KVALITY OBCHODNEJ ZNAČKY K2 - U NÁS NAKUPUJETE S ISTOTOU !

Nové výrobky testujeme v dielňach doma i v zahraničí. Každý jeden je vyrobený s dôrazom na najmenšie detaily. Vrcholom úspechu v každej fáze výroby a distribúcie sú certifikáty ISO 9001 a ISO 14001. Takto si budujeme vzájomnú dôveru.

Vývoj a kvalita našich produktov nie je lacná záležitosť. Tieto náklady sa prenášajú aj do ceny výrobkov. Nakoľko sme výhradný dovozca výrobcu produktov K2 pre Slovensko od roku 2005, na našom webe prezentujeme nielen ceny doporučené výrobcom, ale aj ZÁRUKU kvality a ORIGINALITU produktov priamo od výrobcu.

VIAC IFORMÁCII SA DOZVIETE TU:



Pokiaľ ste súkromná osoba so záujmom o naše výrobky, tieto si môžete objednať dobierkou.
(k cene je prirátané poštovné, viď. obchodné podmienky)
Cenník maloobchodným a veľkoobchodným predajcom bude poskytnutý na vyžiadanie, po predchádzajúcej registrácii.