IPA 99 CLEANER 400ml

IPA 99 CLEANER 400ml - profesionálny čistič

 
3,86 € s DPH (3,22 € bez DPH)

ZÁRUKA originality a kvality

Osobný odber ZDARMA (Bratislava a Nesvady)


K2 IPA 99 CLEANER 400ml - profesionálny čistič  Vylúčením všetkých nepotrebných prísad, ktoré sa v produktoch tohto typu často nachádzajú, sme vyvinuli produkt s...

Viac informácii
Kód: B504
Značka: K2
Dostupnosť:  skladom
Objem: 400 ml
Hmotnosť: 0.396 kg

K2 IPA 99 CLEANER 400ml - profesionálny čistič

 Vylúčením všetkých nepotrebných prísad, ktoré sa v produktoch tohto typu často nachádzajú, sme vyvinuli produkt s vynikajúcimi čistiacimi a odmasťovacími vlastnosťami. Čistič IPA odstraňuje okrem iného: oleje, tuky, tuky, atramenty, tepelne vodivé pasty. Vďaka tomu nachádza veľmi široké uplatnenie, napr v čistení optiky, mechaniky, elektroniky, autopriemysle. Je ideálny na odstraňovanie nečistôt z čítačiek optických médií (CD, DVD, Bluray), PCB, všetkých druhov mechanizmov a hláv používaných v audio-video zariadeniach alebo ultrazvukových čističoch.
K2 IPA 99 sprej izopropylalkohol sa rýchlo odparuje, nezanecháva stopy a je chemicky neutrálny. Je bezpečný pre užívateľa aj povrch, na ktorom sa používa. IPA odmasťovač je dostupný vo vhodnej sprejovej forme. Veľké a efektívne 400ml balenie je vybavené slamkovým aplikátorom umožňujúcim presné nanášanie, ako aj štetec ktorý sa nasunie priamo na sprejový rozprašovač.
Spôsob použitia: nastriekajte na čistený povrch alebo utrite vlhkou handričkou.

Pokiaľ ste súkromná osoba so záujmom o naše výrobky, tieto si môžete objednať dobierkou.
(k cene je prirátané poštovné, viď. obchodné podmienky)
Cenník maloobchodným a veľkoobchodným predajcom bude poskytnutý na vyžiadanie, po predchádzajúcej registrácii.